Водещите производители водят сериозна конкуренция, за да ни предложат най-добрите възможности за

...
Водещите производители водят сериозна конкуренция, за да ни предложат най-добрите възможности за
Коментари Харесай

Лесен трик позволява да се справим със замъглените снимки от смартфоните

Водещите производители водят сериозна конкуренция, с цел да ни предложат най-добрите възможности за правене на фотоси от устройствата си. Именно поради това смартфоните предлагат все по-усъвършенствани камери, с които да снимаме вълнуващите мигове към себе си с качеството на DSLR фотоапарат. Възможно е да зародят разнообразни бъгове в работата на камерите, които често са свързани със затруднения при фокусиране на обектите, което може да докара до снимки, които са замъглени.

 

Това е проблем, който е свързан хардуера и засяга всички производители след избран интервал на употреба, като аргументите за него могат да бъдат разнородни. Решения като рестартиране на смарт телефона, заличаване на кеш памет, апаратура на друго камера приложение могат да бъдат потребни, само че няма гаранция, че ще бъдат на 100% ефикасни. Съществува и елементарен трик, който може да ни спести време, възстановявайки оптималната работа на камерите в устройствата с Android.

 



 

Обърнете смарт телефона с екрана надолу и го поставете на твърда повърхнина и докоснете датчика на камерата в задната част с пръста си. Може да звучи необичайно, само че едно натискане върху датчиците може да възвърне естествената работа на автофокуса. Ако не се получи резултата от първия път, пробвайте да разклатите смарт телефона или да го почукате върху дланта си. Разбира се постоянно можете да инсталирате софтуера, който да калибрира камерите вместо вас.

 

digital.bg

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР